ACTIVE WORKOUTS

De freestyle groepslesspecialist in Groesbeek!

Gratis intake

Groepslessen

ACTIVE WORKOUTS geeft diverse freestyle groepslessen. Met zeer enthousiaste professionele instructors.

ZUMBA is een workout waar je op Latijns-Amerikaanse muziek heerlijk kunt dansen. De les is gemakkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens veel calorieen mee. En dat allemaal zonder dat je het eigenlijk in de gaten hebt tijdens de leuke routines en opzwepende muziek.

BODYSHAPE, een combinatie van aerobics warming-up gevolgd door spierversterkende oefeningen met het accent op benen, billen en buik. Deze workout op muziek met een rustig tempo is gericht op spieruithoudingsvermogen en toning. Er wordt gebruik gemaakt van lichte dumbels en weerstandtraining. Een hele fijne les om mee te starten.

JUMPING Tijdens deze workout verbrand je lekker veel calorieen en werk je op een kleine trampoline aan je conditie. Jumping is voor het lichaam duidelijk effectiever dan joggen en het ontlast bovendien de gewrichten. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor Jumping. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Enthousiast? Geef je snel op voor een Try Out les!

PUMP Met behulp van een barbell en gewichten train je je spieren voor je gehele lichaam. Je prikkelt je lichaam met een PUMP workout, waarbij de funfactor hoog staat. Met speciaal geselecteerde muziek, uitgebalanceerde oefeningen wordt je uitgedaagd om je spieren goed te laten werken.

STEPS Gedurende de workout maak je gebruik van een speciaal bankje waar je met leuke bewegingen op en af stapt. Met Steps werk je aan je conditie en deze les is ook heel goed voor je vetverbranding. Het afwisselen van de choreografie brengt een hoge funfactor met zich mee, waardoor je telkens weer met plezier terug komt naar je stepsworkout. Have fun en JOIN US!

STEPSHAPE is een fijne workout zonder moeilijke pasjes op de step. Tijdens je stepsworkout maak je een gedeelte gebruik van gewichtjes voor de toning van je armen. Hierop volgen doelgerichte oefeningen voor BBB; Benen, Billen, Buik. Een hele fijne combi van conditie en spiertoning.

 

  • Hoge Fun factor en stimulans van een groep
  • Professionele en enthousiaste instructors

  • TRY OUT! Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan.

  • Start Vandaag met een Gratis Intake!

    .

Fitness Groepslessen Personal Training 3
Gratis intake