GROUPFITNESS

SWITCHING Fitness, SKILL X en Boxing in Groesbeek!

 

Gratis intake

GROUPFITNESS

SWITCHING is een unieke groepstraining: alle fitnessoefeningen worden staand uitgevoerd waarbij de gehele workout je core wordt meegetraind. Je maakt gebruik van 10 speciale fitnesstoestellen die een combinatie bieden van krachttraining en uithoudingsvermogen. Je loopt als het ware zo het toestel in en kunt direct aan de slag. Alleen het gewicht stel je in. In combinatie met motiverende muziek, instructeur en in een groep trainen maken switching fitness een feestje!

SKILL X: De nieuwe Cross-fit sensatie! Al vanaf je eerste workout merk je dat je de grenzen die je in je hoofd hebt bedacht totaal niet overeenkomen met de praktijk. Cross-fit zal je pushen om verder te gaan en niet op te geven wanneer het even zwaar wordt. Tijdens deze workout zoek je voortdurend die grenzen op. Je gaat zodoende altijd naar huis met het gevoel dat je echt wat gedaan en bereikt hebt. Dit zal je ook zeker gaan merken aan je conditie die snel toeneemt.

SKILL X: De nieuwe HIIT High Intensity Interval Training sensatie! De razend populaire nieuwe trend op fitnessgebied. En niet voor niets! HIIT is ervoor om je prestaties zowel op gebied van cardio als kracht te verbeteren en is zeer effectief voor vetverbranding en een verhoogde stofwisseling tot ver na je workout. Hoe fijn is dat! Ben je klaar met trainen dan blijf je nog lekker door verbranden. Win-win. Met een HIIT workout verbrand je veel vet, bouw je snel conditie, spieruithoudingsvermogen en explosiviteit op.

BOXING Ervaar de voordelen van vechtsport trainingen zonder het ontvangen van klappen en blessures. Boxing is enorm populair, ook onder de vrouwen, vooral om bovenstaande reden. Maar ook mannen beoefenen graag Boxing bij ACTIVE WORKOUTS. Met boxing ben je even compleet in het moment. Dus geen tijd voor to-do lijstjes of gepieker. Deze fysieke inspanning maakt onvermijdelijk ook iets los in jezelf. Deze trainingen zijn er op instapniveau en dus zowel voor een beginnende als gevorderde een heerlijke workout. Geef je zelfvertrouwen en conditie een boost en start met BOXING!

Onze groupfitness workouts zijn er voor alle niveaus! Er zijn zelfs trainingen voor de jeugd en speciale ouder en kind tijden. Join us en vraag een proefles aan!

  • Effectief; goede combinatie van kracht en uithoudingsvermogen

  • Boeiend en plezierig; zowel in een groep als individueel

  • TRY OUT! Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan.

  • Start Vandaag met een Gratis Intake! 

    .

Gratis intake